Wil je meehelpen?

Sponsoren
(structureel of eenmalig)
Voel jij wat wij voelen en wil jij structureel of eenmalig bijdragen aan de bouw van het nieuwe centrum en de kosten die we maken om personeel in te huren, medische zorg mogelijk te maken en voorlichting te geven? Jouw bijdrage is super welkom... mail ons op detuinvantoyo@gmail.com, dan overleggen we over het hoe en wat. We hebben inmiddels de ANBI registratie bijna binnen en dus is jouw gift onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar van de belasting. 
Geld inzamelen met een leuke actie
Zelf organiseren we jaarlijks een Sponsordiner en maken we jam met fruit uit eigen tuin. In het verleden zijn er al een paar mooie acties georganiseerd door onze vrijwilligers en andere vrienden. Denk aan een spinningmarathon, een tombola, een verjaardags inzameling etc. Laat het ons weten en wij helpen heel graag mee met het maken van publiciteit!
Aandacht genereren
Wij geloven dat als we maar genoeg mensen aan onze droom verbinden hij wel gaat uitkomen. De een heeft geld, de ander goede ideeen, weer een ander een mooi netwerk of heeft spulletjes over. Samen gaan we het gewoon voor elkaar krijgen! Wil jij ons helpen om meer aandacht voor ons project te genereren? Graag! Deel onze facebook en twitter posts, stuur onze mailings door... en heb je zelf goede ideetjes.... laat maar horen! Leuk!
Spullen inzamelen
Over het algemeen vinden wij het beter om benodigdheden lokaal in te kopen. Dat stimuleert de lokale economie... meer vliegen in een klap dus. Maar zo nu en dan kunnen wij spullen die kant op sturen omdat er ruimte over is in een container bijvoorbeeld. Op dit moment is beddengoed heel welkom... om zo straks alle bewoners een eigen bedset te geven. Waar we ook altijd blij mee zijn is voorzetkamers voor ventolin. Niet voor het project zelf maar wel voor een lokaal ziekenhuis. Recent is een klein jongetje dat we goed kenden overleden omdat er verdorie geen puf was (te duur)... hadden we het maar geweten....

Wil je doneren? Dat kan, graag zelfs!

Maak je bijdrage over naar:

NL29 RABO 0144 3435 84

t.n.v. Stg. Vrienden van Toyo

 

Stichting Vrienden van Toyo is door de Belastingdienst, voor onbepaalde tijd, geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).