Zoeken
  • Jacqueline Slenders

Begonnen met bouwen!


Wat een mijlpaal... de eerste stenen zijn gelegd.

Op 1 juli 2014 is gestart met de bouw van het nieuwe centrum op de locatie van de tuin. We zijn rond gekomen met aannemer AGBESSI & Fils. Gestart wordt met één van de twee slaap-/verblijfgebouwen. Oplevering is voozien in september 2014. Indien wij en onze lokale partner tevreden zijn over de uitvoering start ook de bouw van het tweede blok van 6 slaapvertrekken. We denken voldoende middelen te hebben voor de bouw van deze twee blokken, de toiletten en de ommuring van het geheel. We gaan verder sparen om het administratieve gebouw voor de verzorgers, de keuken en een centrale verblijfsruimte te realiseren. Fantastisch nieuws dus. Wij zijn blij & trots op jullie allemaal. Want zonder vrijwilligers en donoren geen bouw!

#photo

3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven