Zoeken
  • Jacqueline Slenders

Afrikadag 2015 een groot succes!


Afrikadag 2015 was, net als eerdere jaren, weer een groot succes. Circa 700 mensen kwamen een kijkje nemen aan de Maaseikerweg. Zij genoten van de optredens van Djembé Defi en dronken een Toyoke, het speciaal door De Brouwschuur Tungelroy voor deze dag gebrouwen biertje van graan uit Afrika. Ook de heerlijke taart van Sans Taart shop uit Tungelroy deed zich goed smaken en niet alleen de kinderen genoten van de voorstellingen van poppentheater ’t fleurig Madammeke. Het Afrikaanse eten van Yosef, de salades van Francesco, de saté van Ronald, de frites van Ton, de beignets van Blanche, de gebakken banaan van Bob, etc. viel ook goed in de smaak. De fossielen en schelpen in de kraam van Hans vlogen de kraam uit en de prachtige fototentoonstelling van Arte Colder werd druk bezocht. Ook de samenwerking met de streekmarkt Tungelroy is erg goed bevallen. Door het slechte weer, later op de dag, bleef jammer genoeg veel van het heerlijke eten over. Toch waren we bijzonder tevreem. Dit alles was natuurlijk alleen mogelijk met de hulp van onze harde kern van tientallen vrijwilligers die we weer héél erg bedanken voor hun inzet en betrokkenheid. De dag bracht ruim 3000 euro op.


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven