Zoeken
  • Jacqueline Slenders

AfSCHEID BURGEMEESTER VAN ALMELO


Op zaterdag 24 september neemt Jon Hermans-Vloedbeld afscheid als Burgemeester van de gemeente Almelo na ruim zes jaar burgemeesterschap. Wij kennen Jon als burgemeester van Ridderkerk. In die tijd bezocht ze ook een keer ons centrum voor verstandelijk gehandicapten in Dogbo en sindsdien waren zij en haar man Frits regelmatige bezoekers op onze Afrikadagen en sponsordiners van de Vrienden van Toyo. Jon heeft aangegeven bij haar afscheid geen cadeaus of wijnvoorraad voor jaren te wensen maar een donatie voor ‘de Tuin van Toyo’. Ze deed dit ook al bij haar afscheid van de gemeente Ridderkerk in 2009. Wij zijn natuurlijk erg blij met dit fantastische gebaar van Jon, een echte super vriendin van Toyo.


24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven