Zoeken
  • Jacqueline Slenders

Sponsordiner 2019


9 November 2019 was alweer 13e sponsordiner van de Vrienden van Toyo. Alweer voor de 7e keer konden we gebruik maken van de faciliteiten van Hotel Restaurant Jagershorst in Leende. Met zo'n 77 mensen aan tafel was de ruimte weer gezellig gevuld.


Frans en Pietje presenteerden de stand van zaken in Bénin en er werd genoten van een heerlijk Italiaans 4-gangen diner bereid door ons kookteam. Dit jaar onder leiding van maar liefst drie chef-koks: onze eigen chef Francesco en maar liefst 3 chefs van Fletcher zelf: Ben, Rob en Maurice.


Wat een heerlijke avond was het. Met echt heerlijk eten en fijne mensen. Natuurlijk praatten Frans en Pietje iedereen weer helemaal bij over de laatste stand van zaken. Ook was er aandacht voor een paar mooie initiatieven van inmiddels vaste tafelgasten van de Vrienden van Toyo.


De mooiste nieuwsberichten? Inmiddels is er ook een groep met Beninese tientjesleden opgestaan. We hoeven jullie niet te vertellen hoe bijzonder dit is. Het project wordt meer en meer lokaal gedragen, daar zijn wij bijzonder trots op. We hebben inmiddels, naast tomeloze energie, een mooi netwerk, veel verbindingen lokaal en internationaal met zijn allen zo'n 250.000 euro geïnvesteerd. En dankzij dit diner kunnen we daar weer circa € 2000,- aan bijschrijven. Laten we daar zeker even bij stilstaan!


Wij danken iedereen voor de aanwezigheid, al onze vrijwilligers, trouwe gasten en zeker ook Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst Eindhoven voor het beschikbaar stellen van keuken, restaurant en personeel.
10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven